close
loading
szybko i solidnie Szybki kontakt 24h
/33/ 874-15-97

Wysyłka towaru

w 24h

    Polityka prywatności serwisu

    Informacje ogólne

    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług firmy "ABRO" Krzysztof Gibas poprzez serwis www.
    2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest
    F.P.H.U."ABRO" Krzysztof Gibas  z siedzibą w Kuków 107b, 34-206 Krzeszów NIP 5521195411,REGON 851784280.
    3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
    4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
    5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
    poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
    6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
    7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
    8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
    9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
    10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
    11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez nasza firmę. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
    W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

    fb g+ youtube mail

    DANE FIRMY:

     

    adres

     

    Oddział: Sucha Beskidzka

    ul.Mickiewicza 40, 34-200 Sucha Besk.

    serwis@abrogibas.pl

    telefon

    telefon:

    +48606942166, 33 874-15-97

    mail

    e-mail:

    sklep@abrogibas.pl  - sklep